tiistai 5. helmikuuta 2013

Ranskalainen manikyyri

Heippa kaikille! Tänään innostuin lakkailemaan uudet kynnet. Tein siis ranskalaisen manikyyrin + koristelin kynnet Konad-kynsileimalla. :)
Lakkaus on tosi simppeli tehdä jos löytyy vakaa käsi ja hermoja! :) 




Aluksi mä puhdistin entiset kynsilakat Miramen kynsilakan poistoaineella. Sitä saa hyvin varustetuista tavarakaupoista. (kannattaa varata muutama vanupuikko kynsinauha alueelle, itse käytän niitä helpottamaan lakan poistoa, mutta ei ole pakollista :))



~Sally Hansen Miracle nail thickener~

1. Lakkaan kynsiin yhden kerroksen kynsien vahvistajaa. Ajaa saman asian kuin aluslakka eli suojaa kynttä väärjääntymiseltä ja samalla vahvistaa kynttä. Itselläni on luonnostaan todella ohut ja pehmeä kynsi joten tämä kyseinen lakka on antanut minulle mahdollisuuden kasvattaa pitkät kynnet! :) Suosittelen. (Tuote löytyy mm. Anttilasta) 


~Lumene Natural Code, valkoinen~

2. Seuraavaksi valkoista kynsilakkaa kynsien päihin. Käytin ohut päistä kynsilakka sivellintä (unohdin ottaa kuvan siveltimestä) helpottamaan lakkaamista. Jos et omista ohut päistä sivellintä niin ranskalaisen manikyyrin teko onnistuu kyllä sillä normaalillakin siveltimellä, mutta itse koen sen vaikeammaksi. PLUS apuna voi käyttää ihan perus kirkasta teippiä jos kotoa löytyy ja rajata teipillä alueet kynsien päihin jotta raja pysyy tasaisena. :)


Kuviot
Leimasin
Nyt en kyllä osaa sanoa mikä tämän nimi oli, mutta sillä vedetään yli määräinen lakka kuvio alustalta pois. :D
Konad-leiman lopputulos, lakka musta (Seppälä)

3. Kunnes edellinen lakka oli kuivunut laitoin kynsiin kuviot yllä olevalla leimaajalla. Sen käyttö on aika helppoa. Tässä vaiheessa on oltava melko nopea ettei lakka kerkeä kuivumaan. Aluksi laitetaan valitsemasi kuvion päälle valitsemaasi lakkaa ja vedetään ylimääräinen lakka pois  keskellä näkyvällä "liuskalla" jonka jälkeen painetaan leiman vihreä pää kuvioon ja sen jälkeen leimataan kynnelle haluamaasi kohtaan. :)

~Sally Hansen Diamond Shine~
4. Lopuksi lakkasin kynnet päällyslakalla joka tuo kiiltoa kynsille. :) 



Ja valmista! :)


Mitäs piditte tästä kynsipostauksesta? Jäikö jotain kysyttävää? Jos jäi niin kysyä saa ehdottomasti. :)



Lopuksi vielä kuvaa tämän päivän pukeutumisesta.

























Koulupäivän pukeutuminen:

  • harmaa valkoinen löysä paita
  • harmaa neule
  • valkoinen tuubihuivi
  • farkut
  • raita villasukat :D

2 kommenttia:

  1. kivat on kynnet, voisit joskus tehä mullekki ?:) -jenni-

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Sitä täytyy harkita vakavasti. :) mikä ettei.

    VastaaPoista