lauantai 24. marraskuuta 2012

Blondista bruneteksi

Kyllä! Kuten jo otsikosta voivat kaikki päätellä, olen värjännyt hamppuiset blondit hiukseni ruskeiksi! Päätökseen vaikutti monet asiat kuten se että hiukseni tosiaan olivat kuin "purukumia" monien värinpoistojen ja blondauksen vuoksi. Tarkoitukseni oli alunperin kasvattaa kokonaan oma luonnollinen värini takaisin, mutta kyllästyin lopulta omasta mielestäni hirveän näköiseen juurikasvuun. :D Maltoin kuitenki omaa väriäni kasvattaa noin 7 senttiä! 
Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen vaikka värin ollessa päässäni aloin jo pohtia että oliko tämä nyt hirveä virhe, se ajatus onneksi kesti vain hetken kun siskoni ja muu perheeni sanoivat pitävänsä uudesta tyylistäni! <3 



 Tässä minä pällistelen juuri ennen hiusten värjäys operaatiota hamppu hiuksineni. ;)






 Vaihe number one! Kaikki tarvittavat välineet kasaan. :) Käytin Syossin tummanruskeaa 3-1 väriä, epäilin vähän aluksi värjätä noin tummalla blondeihin että tarttuuko väri, mutta hyvältä näyttää. :) En siis ole mikään hiusten asiantuntija joten koittakaa ymmärtää mahdolliset virheeni tässä hommassa :D Ja värin ostin Stockmannilta hintaan 10 e.



Pullasuti on oiva väline värin sekoittamiseen ja hiusten väärjäämiseen jos ei satu omistamaan oikeaa "pensseliä ;)




Ja väri päässä! Jätin oikealle puolelleni pienen blondin slaissin jota en värjännyt. :) 
(HOX! ehkä upein värjäys paita ikinä, GO turku GO! ;D)



Oon vähän onneton värjäämisessä, aina menee niskaan ja joka paikkaan väriä.. :D 



DONE!


Tässä vielä minä laittautuneena (menossa firman pikkujouluihin). Leikkasin siis vielä otsatukkaa lyhyemmäksi, ennen oli yhtä pitkä kuin muut hiukset ja lisänä tässä on clip-on pidennykset. :) Pidennykset ovat Rapunzelilta ja ainakin  reilun vuoden vanhat, hyvänä ovat pysyneet (ei ole juuri tullut käytettyä ollessani blondi :D)

Joten tässäpä olisi tämän päivän postaukseni! Alle voit jättää kommenttia ja ajatuksia hiuksiin liittyen ja muutenkin jos on kysyttävää. :) 



Tässäpä vielä loppuun kuvaa kynsistäni jotka ovat talvi aiheiset (vaikka tällähetkellä ei kyllä tunnu yhtään talviselta johtuen lumettomasta maasta ja vesisateesta), yritin tehdä siniset lumihiutaleet kynsiini firman pikkujoulua varten, mutta ilmeisesti epäonnistuin koska työkaverini luuli niitä kuusen oksiksi... :DD

















1 kommentti:

  1. Ihan älyttömän hienot noi sun uudet hiukset!! :>
    Tv: Villasukka ;>

    VastaaPoista