maanantai 26. marraskuuta 2012

Pikkujoulu tunnelmaa

Tänään ajattelin tehdä pika postauksen pikkujouluista joita vietin työporukkani kanssa viime perjantaina! Minulla ei valitettavasti ole kuvia pikkujouluista sillä unohdin kamerani (canon eos 1000D) kotiin yllätysyllätys. Mutta kerron nyt sitten ilman kuvia joten voitte itse kehitellä omat mielikuvanne minkälaista porukkaa juhlissa oli ja minkälainen paikka oli ym. Käyttäkää mielikuvitustanne. ;) 

Eli siis kuten olen jo aikaisemmin kertonut, olen päiväkodissa töissä. Hoidan lapsia 1-3-vuotiaiden ryhmässä ja menimme ryhmämme henkilökunnan kanssa viettelemään pikkujouluja Heinäpään Olut Tupaan. Itse en ollut kyseisessä paikassa ennen käynyt tai kuullut koko paikasta. Mukava paikka kaikenkaikkiaan, pelailimme aliasta, kuuntelimme musiikkia ja nautimme toistemme seurasta. 


 Ja ainiiin! Olihan meillä perinteinen "se joka lahjan tuo, se lahjan saa." juttu. Eli jokainen joka toi pikkulahjan saisi lahjan. Simple as that. :D No meillä sattuikin niin mukavasti, että jokainen oli tuonut lahjan. :) Eipä siis kukaan jäänyt ilman. :) Itse en meinannut millään keksiä halpaa ja kivaa lahjaa joten ostin alkosta kaksi minipulloa likööriä, Baileysin ja Dooley'sin. 


En löytänyt kotoa mitään jouluista lahjapaperia ja halusin lahjan olevan yllätys ettei kukaan näe sitä ensin ja valitse sitten joten koristelin vähän valkoiseen paperi pussukkaan jouluisia juttuja. :D
Viihdyttiin pitkään kyseisessä paikassa, mutta loppuiltaa lähdettiin sitten viettämään amarilloon. 

AINIIN. hahhah melkein unohdin kertoa mitä minä sainkaan lahjojen vaihdossa.....ette ikinä arvaa hahaha sain MIESKALENTERIN...enkä ihan mitä tahansa kalenteria vaan sellaisen _kaiken paljastavan_ :'D Olihan siinä naurussa pidättelemistä.. mutta joo eipä siitä sen enempää. :') 


Tällainen oli minun pikkujouluni näin Tosi tiivistettynä :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti