sunnuntai 15. tammikuuta 2012

"Blogi life" täältä tullaan!

Noniin! Nyt sain _vihdoin_ tehtyä blogin, oonhan sitä jo kuukauden päivät aikonut alottaa.. mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan vai miten se meni.

Niin no jos kertoisin näin alkuun vähän enemmän itsestäni mitä tuolla tiedoissa lukee..
Olen siis 19-vuotias nuori naisen alku kohti "aikuisuutta" menossa. Ja syy miksi tuo "aikuisuutta" on lainausmerkeissä niin sanotaanko että "I don't wanna be a growing up.". Vois vaan jämähtää tähän ikään eikä koskaan vanheta hmm.. mutta luulenpa etten ole ainoa ikäisistäni joka ajattelee näin. Mutta takaisin asiaan.. Asustelen Oulussa ja opiskelen lähihoitajaksi näyttötutkinnon kautta eli olen oppisopimuksella päiväkodissa ja lasten kanssa työskentely on aivan mahtavaa, pidän siitä paljon! Aloitin koulun viime syksynä ja tarkoitus olisi valmistua 2014 keväällä. 



Olen haaveilija.. ja ei se mielestäni ole paha asia. Haaveiluni vaan menevät välillä ns. "överiksi" eli liiallisuuksiin ja sitten kun sitä tajuaa ettei tuo tai tuo haave voi oikeasti koskaan toteutua niin voi sitä negatiivisen tunteen määrää. Esimerkkinä kerron haaveestani muuttaa amerikkaan ja olla huippu nais Dj...joo tiedän ei mikään kovin realistinen haave, mutta onneksi se on jo aika hyvin "kuollut" ja kuopattu. Kyllähän se on hyvä olla haaveita, mutta kunhan muistaisin pitää ne hieman pienempinä ja enemmän realistisina. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti